Privacy en veiligheid
Uw persoonlijke gegevens. U laat ze bij ons achter, want dat moet nu eenmaal als je iets wilt bestellen op internet. Maar we kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten waarom wij om uw persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we u hier graag. Reanimatie Drechtsteden vraagt u dan ook om ná het lezen van dit privacy beleid uw toestemming om deze gegevens van u te mogen gebruiken voor de hieronder beschreven doeleinden. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, laat het ons dan weten via ons email adres: info@reanimatiedrechtsteden.nl

Heel veilig
Alle gegevens die u bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter slot en grendel via de SSL beveiligde webwinkel www.reanimatiecursus.info. Deze webwinkel is beveiligd met Secure Socket Layer (SSL). Op het moment dat u van de winkelwagen naar het orderproces gaat schakelt automatisch de pagina om naar een SSL verbinding (1024 bits) en securearea.eu. Dit kunt u ook bovenin in uw adresbalk zien. Het adres begint met https:// en u zult onderin het venster of naast de adresbalk een slotje van het vergrendelingspictogram zien. De verbinding kan daardoor dus niet "afgeluisterd" worden. Wie niks met uw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Wij geven uw gegevens aan niemand anders.

Wat doen we verder met uw gegevens
Wij gebruiken uw gegevens voor verschillende doeleinden. Hierna kunt u zien welke doeleinden dat zijn. Wij gebruiken daarbij de van u ontvangen gegevens.


Uw bestelling (cursus)
Voor de door u bestelde cursus hebben we uw naam, emailadres, adres(sen) en soms ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw ‘bestelling’ inplannen en u op de hoogte houden over deze bestelling. Uw naam en geboortedatum zijn nodig omdat een reanimatie certificaat persoonsgebonden is. Tevens geeft u daarbij aan dat u de vereiste minimum leeftijd heeft van 14 jaar voor de basiscursus reanimatie. Verder slaan we uw gegevens (naam; adres; geboortedatum en datum reanimatiediploma) op in een door ons aangelegde database (EASY ROLODEX) waar alleen Reanimatie Drechtsteden kan inzien of uw reanimatiediploma nog geldig is en wanneer uw laatste reanimatiecursus heeft plaatsgevonden. Voor sommige cursussen is het noodzakelijk om te controleren of u aan de gestelde vooropleiding/instroomeisen voldoet. Daarvoor hebben wij persoonsgebonden certificaten/diploma's van andere opleidingen nodig. Deze door u beschikbaar gestelde documenten zullen wij maximaal 7 jaar bewaren in een ordnersysteem welke zich in een afgesloten documentenkast bevind en in een diefstal beveiligingde afgesloten ruimte staat. Dubbel zo veilig.
Soms worden email adressen door cursisten gewijzigd zónder dat Reanimatie Drechtsteden daar van op de hoogte is gesteld. Veelal kunnen we u dan niet meer bereiken anders dan via uw opgegeven adres óf opgegeven telefoonnummer. Vandaar dat we bij de bestel procedure om deze gegevens vragen.
Indien u het NIET wenst zullen we u NIET opnemen in het databestand.
U kunt dit tijdens het bestelproces apart aangeven in het kader: 'opmerkingen' 
Het geldig houden van uw diploma is dan ook uw eigen verantwoordelijkheid.


Uw account
In uw account worden onder andere de volgende gegevens opgeslagen: uw naam, adres(sen), telefoonnummer, emailadres en opgegeven informatie. Handig, want dan hoeft deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren wanneer u inschrijft voor een cursus. Een aantal items zijn echter wel noodzakelijk om in te vullen, zonder uw naam en geboortedatum kunnen wij geen diploma of certificaat uitreiken daar deze zaken persoonsgebonden zijn en bij een civielrechtelijke procedure verifierbaar moeten zijn.
Het is goed om te weten dat wij NIET in uw beveiligde account kunnen om iets aan te passen of wachtwoorden in te zien, ook dat kan alleen ú. Wel zo veilig.

Nieuwsbrieven
Uw email adres wordt gebruikt om u nieuwsbrieven te sturen met een frequentie van ongeveer 4 x per jaar. Deze ontvangt u onder andere om u te attenderen en op te roepen voor herhalingscursussen. Heeft u geen behoefte aan nieuwsbrieven/herinneringen dan kunt u dat aangeven bij de bestelling van een cursus in het vrije veld “opmerkingen”. Later kunt u ook gewoon onderaan de nieuwsbrief uitschrijven voor verdere nieuwsbrieven. Wel zo makkelijk.

Wat doen we niet met uw gegevens?
Wij gebruiken uw gegevens nooit om aan derden te geven. Uw gegevens verkopen aan anderen, dat doen we ook nooit. Uw gegevens zijn bij ons veilig!

Heeft u nog vragen na het lezen van voorgaande stuur ons dan een email naar: info@reanimatiedrechtsteden.nl
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies